Csőhálózatok, nyomástartó rendszerek hegesztése, beépítése

Cégünk csőhálózatok, nyomástartó rendszerek teljes körű gyártásával kivitelezésével foglalkozik. Legyen szó bármilyen létesítményről, vagy ipari területről, Minősített röntgen biztos hegesztőink, és izometriás csőszerelőink, szerkezetlakatosaink a műhelyünkben a gyártástól, egészen, a helyszíni kivitelezésig, átadásig, minden folyamatot nagy szakértelemmel készít el.
A kapilláris csövektől, egészen a a DN 2000 ig, bármilyen acélötvözetből (rozsdamentes, saválló, titánötvözetek, alumínium és rézötvözetek, szénacél) csőhálózatok kiépítését hegesztését vállaljuk, igény szerinti létszámmal, és határidővel.
Garancia a minőségi gyártásra kivitelezésre, a több mint 20 éves tapasztalatunk, a legkiválóbb szakembereink és a minőségi gépparkunk.

A nyomástartó rendszer funkciója.
Milyen funkciót lát el a nyomástartó rendszer. Mit szolgál ki.
A nyomástartó rendszerben tárolt, és áramoltatott közeg milyensége.
Milyen halmazállapotú, nyomású, hőmérsékletű (közeg) anyag van a nyomástartó rendszerben/edényben.
A Helyszíni körülmények, azaz milyen környezetben kell működtetni a nyomástartó rendszert.

Legyen szó extrém alacsony hőmérsékletről, pl. folyékony nitrogén zárt rendszerben való használatáról (-200 Celsius) vagy extrém magas IGCC rendszereknél például akár +1000 Celsius fok, a nyomástartó rendszernek, meg kell felelnie a terhelésnek, nyomásban, és hőfokban is.

Legyen szó bármilyen méretű és típusú nyomástartó rendszerről cégünk a Daniel Flex Hoses Kft. vállalja annak teljes kivitelezését.

100%

Minőség

100%

Megbízhatóság

100%

Gyorsaság

Egyedi elképzelése van?

Szeretünk speciális és különleges dolgokat gyártani, nem csak az ügyfeleink örömére, de a sajátunkéra is. Forduljon hozzánk bizalommal!