Rozsdamentes, flexibilis ipari acél tömlők gyártása

Cégünk nagy szakértelemmel gyárt, az ipar bármelyik területére, rozsdamentes flexibilis ipari tömlőket, DN5 mérettől egészen DN 300 méretig. A megrendelő igényeit mindenben tekintetbe figyelembe véve a megadott közeg szállításától a hőmérsékletet és nyomást figyelembe véve, és a helyi adottságok, környezeti hatásokat mérlegelve készítjük el, gyártjuk le megrendelőink részére a rozsdamentes ipari tömlőket az elvárt acélötvözetből, a megfelelő méretben.

Európában alig néhány cég árul flexibilis rozsdamentes tömlőket, és még kevesebb gyárt, így büszkén vagyunk Daniel Flex Hoses Kft -ként ezen néhány cég egyike. Rozsdamentes ipari tömlőkkel, az ipar majd minden területén találkozhatunk, mint pl. élelmiszer ipar, energia ipar, petrolkémiai és vegyipar, járműipar, vákuum technologiában, és az űriparban, de lényegében, minden ipari területen előfordulhat ott, ahol fontos szempont, hogy a nyomástartó rendszerek különböző részeit, olyan megoldással kössék össze, ahol a flexibilitás, elengedhetetlenül szükséges, pl. rezgés, rezonancia miatt vagy könnyű, gyors szerelhetőség miatt. Rozsdamentes hegesztett tömlőink DN5 mérettől egészen DN 300 méretig a megrendelő igényeit minden esetben figyelembe véve a megadott közeg szállításától a hőmérsékletig és nyomást is figyelembe véve, illetve a helyi adottságok, környezeti hatásokat mérlegelve készítjük el, gyártjuk le megrendelőink részére az elvárt acélötvözetből, a megfelelő méretben.

Mivel mi magunk hegesztjük a tömlőket, így a piacon az elérhető leggyorsabb határidővel tudunk dolgozni, így tehát, sok esetben, ahol a határidő szűkre szabott, hisszük, hogy cégünk, a legjobb választás, határidő tekintetében is. Néhány fotó az álltalunk készített hegesztési kötésekről, rozsdamentes tömlők, csatlakozók esetében.

Élelmiszeripar

Az élelmiszeripari területeken legyen szó gyártásról vagy ipari felhasználásról, gyakran szükséges rozsdamentes tömlők használata.

Petrolkémiai és vegyipar

Olyan termékeket tervezünk és gyártunk, amelyek bármilyen közeget képesek akár extrém magas nyomás alatt is szállítani.

Vákum rendszerek

Minősített vákum rendszerek tiszta csatlakozókkal. Nincsen szennyeződés. Rozsdamentes acélból készült tömlők és csatlakozók testreszabása

High-tech ipar

Rozsdamentes flexibilis tömlőinket a high-tech iparban is használják, legyen szó bármilyen alkatrészgyártó berendezésről.

Egészségügy

Maximális tisztaságú rendszerek tervezése gyártása. Legyen szó folyadékról vagy gázról, a flexibilis fémtömlőink megfelelőek lesznek.

Ipari gázok

Legyen szó bármilyen folyékony gázokról (Hidrogén, Oxigén, Nitrogén) Rozsdamentes flexibilis tömlőink megfelelnek az elvárásoknak.

Űr ipar, Repülőgép ipar

Legyen szó 100% -ban hibabiztos hűtési rendszerről vagy helymeghatározó rendszerről, a repüléshez is használatos rozsdamentes tömlőink megfelelőek lesznek

Jármű ipar

Legyen szó C02 magas nyomású akkumulátorról és légkondicionáló vezetékek hűtő-rendszereiről, folyadék, vagy gáz szállításáról, rozsdamentes tömlőink kiválóak

Energia ipar

Turbinákhoz, Diesel és gáz motorokhoz, folyadék, vagy gáz szállitásához , szívós, nyomásálló, rozsdamentes tömlőink kielégítik az igényeit.

100%

Minőség

100%

Megbízhatóság

100%

Gyorsaság

Egyedi elképzelése van?

Szeretünk speciális és különleges dolgokat gyártani, nem csak az ügyfeleink örömére, de a sajátunkéra is. Forduljon hozzánk bizalommal!