Acélszerkezetek gyártása

Napjainkban az acélszerkezetek felhasználási területe, előfordulása, az ipar majd minden területén fellelhető. Acélszerkezetekből építünk ipari csarnokot, raktárat, sport és rendezvény csarnokot, szerelőműhelyeket. Népszerűsége annak köszönhető, hogy az acél szerkezetű épületek szerkezetüknek köszönhetően olyan előnyös tulajdonságokkal rendelkeznek mint:

Nagy dinamikus teherbírás (pl. daruk)
Könnyű bővítési és átépítési lehetőségek
Nagy fesztáv és/vagy épületmagasság
Gyors építési idő (könnyűszerkezetes építési mód)
Hatékonyabb helymegtakarítás nagyobb nettó m2 arány
Időtállósága hosszabb és karbantartási költsége kevesebb, a hagyományos nehéz szerkezetű épületekhez képest.
Összességében, olcsóbb megvalósulási költségek a hagyományos nehéz szerkezetű épületekhez képest.

Ezenkívül nem csak épület objektumoknál használunk acélszerkezeteket, hanem acélszerkezet a gépek váz szerkezete is. Élelmiszeriparban és gyógyszeriparban a gépsorok váz szerkezete rozsdamentes acélból készülnek, míg pl. az autóiparban a gépsorok szerkezete szénacélból készülnek, szinterezve, por festve, vagy horganyozva. Ezeket az acélszerkezetek is, a Budapesti üzemünkben gyártjuk le, tervek alapján, minden esetben alkalmazkodva, a megrendelői igényekhez. Az alábbi képeken hegesztőink, szerkezet lakatosaink munkái látható, Hollandiában a Benier gyárban, pék árukat előállító gépsorok szerkezetének készítésekor.

Legyen szó tehát, speciális rozsdamentes tömlők gyártásáról, vagy komplett nyomástartó rendszerek kivitelezéséről, vagy kisebb nagyobb fémszerkezetek, csarnokokról, esetleg speciális nehezen hegeszthető anyagok hegesztéséről, cégünk a Daniel Flex Hoses Kft. minden esetben, a legjobb minőségben, gyors határidővel nagy szakértelemmel végzi el a feladatot.

100%

Minőség

100%

Megbízhatóság

100%

Gyorsaság

Egyedi elképzelése van?

Szeretünk speciális és különleges dolgokat gyártani, nem csak az ügyfeleink örömére, de a sajátunkéra is. Forduljon hozzánk bizalommal!