Mit csinálunk?

A Daniel Flex Hoses Kft. egy 100 % -ban magyar tulajdonban lévő fémipari, gyártó, kivitelező cég, Budapesti üzemmel.
Nagy szakértelemmel tervezünk és gyártunk speciális rozsdamentes ipari tömlőket, az ipar bármely területén. Minden esetben alkalmazkodunk a megrendelő igényeihez, legyen szó anyagminőségről, nyomástűrésről, élettartamról, méretekről.
Ha flexibilis rozsdamentes tömlőkről beszélünk, akkor a legtöbb cég hosszú határidővel dolgozik és/vagy nem is ők maguk a gyártók, csupán viszonteladók. De mi nem viszonteladók vagyunk. Mi gyártjuk, a hegesztett flexibilis rozsdamentes tömlőket.
Ezenkívül szénacél és magasan ötvözött acélok, rozsdamentes ötvözetek, alumínium és réz csövek, nyomástartó rendszerek és szerkezetek tervezésével, gyártásával, telepítésével, beszerelésével foglalkozunk.
Ha bármilyen acélszerkezet gyártásáról, csőhálózatok, nyomtartó rendszerek elkészítéséről, telepítéséről, beépítéséről hegesztéséről beszélünk, akkor gyakran a vállalkozások, nem rendelkeznek az ehhez szükséges műhely háttérrel, vagy saját szakemberállománnyal. Felvállalják a munkát, és azután megkeresnek, olyan cégeket, akik ezt a munkát valóban el is tudják végezni.
Mi vagyunk azon cégek egyike, akik rendelkeznek több évtizedes tapasztalattal, a gyártás, hegesztési területeken, legyen szó bármilyen fémötvözetről a Titán ötvözetektől, a réz, alumínium vagy rozsdamentes acél szénacél ötvözetekről. Saját műhelyünkben végezzük el a saját szakember csapatunkkal, akik egytől egyig mind magasan képzett szakemberek, legyen szó, csőszerelőről, minősített hegesztőről, Nemzetközi Hegesztő specialistáról (IWS), vagy szerkezetlakatosról. Cégünk az alábbi fémipari területeken vállal, gyártást, kivitelezést.

Miért csináljuk?

Szeretjük a szakmánkat. Szeretünk fémekkel dolgozni. Szeretünk speciális és különleges dolgokat gyártani, nem csak az ügyfeleink örömére, de a sajátunkéra is. A Daniel Hoses kft egy családi vállalkozás. Nekünk ez nem csak a munkánk, a megélhetésünk, hanem ez az életünk is minden nap. És mi jól érezzük magunkat ebben az életben, sikeresek vagyunk benne. Hiszünk abban, hogy sikeres céggé csak szakértelemmel és szenvedéllyel válhat bármelyik cég. Szerencsések vagyunk, mert mindkettő adott nálunk.

100%

Minőség

100%

Megbízhatóság

100%

Gyorsaság

Írja meg kérdését!